5

  1. (8 Μαϊου) Αγίου Ιωάννη του Σπηλιώτη (Το εκκλησάκι, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σπηλαίου της Αντιπάρου και έχει δώσει το όνομά του σε ολόκληρο το λόφο, φορά τα γιορτινά του την άνοιξη. Ιδιαίτερα γραφική πανήγυρις, με κεράσματα.)
  2. (24 Ιουνίου) Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (Ο Άη Γιάννης ο Πρόδρομος εορτάζεται στις 24 -25 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια των εορτασμών του αναπαρίσταται το έθιμο του Κλήδωνα και το κάψιμο των Μάϊδων στο Λιμάνι.)
  3. (17 Ιουλίου) Αγίας Μαρίνας (Η Αγία Μαρίνα είναι η εκκλησία που καλωσορίζει τον επισκέπτη στην Αντίπαρο. Βρίσκεται στο Λιμάνι, σε περίοπτη θέση και μοιάζει να επιβλέπει τη θάλασσα και τους ταξιδιώτες. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, όλος ο ντόπιος πληθυσμός συμμετέχει ενεργά, προβάλλοντας τη φιλοξενία και τον πολιτισμό της Αντιπάρου. Διοργανώνονται συναυλίες, ιστιοδρομίες, το περίφημο τρίαθλο (κολύμβηση - ποδηλασία - αγώνας δρόμου) με φανατικούς συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο,  θεατρικά δρώμενα, γλέντι με λαούτα και βιολιά, χορευτικές επιδείξεις από τα τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και πολλά άλλα.)
  4. (27 Ιουλίου) Αγίου Παντελεήμονα
  5. (8 Σεπτεμβρίου) Γενέθλιο της Παναγίας (Το γραφικό ξωκλήσι βρίσκεται στο ακρωτήρι Πεταλίδα, στα νότια του νησιού. Το πανηγύρι αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους ντόπιους, λόγω της μαγευτικής τοποθεσίας του. Η πρόσβαση γίνεται μέσω θαλάσσης, με ψαροκάικα ή οδικώς.)