"ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ"

Κάθε καλοκαίρι, στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, η Κοινότητα Ανάφης και ο Σύνδεσμος Αναφιωτών διοργανώνουν τους αθλητικούς αγώνες «Αργοναυτικά». Περιλαμβάνουν αγώνες δρόμου, ποδοσφαίρου και τσουβαλοδρομία. Ο ετήσιος θεσμός  ολοκληρώνεται με μεγάλο γλέντι στη Χώρα.

"ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ"

Οι αθλητικές εκδηλώσεις «Υακίνθεια» που διοργανώνονται τον Αύγουστο από την Κοινότητα της Ανάφης και το Σύνδεσμο των Απανταχού Αναφαίων, με μεγάλη συμμετοχή και με έπαθλα για τους νικητές. Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων αυτών πραγματοποιείται υπαίθριο γλέντι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου της Χώρας, με ζωντανή μουσική, φαγητό, κρασί και χορό.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις «Υακίνθεια» που διοργανώνονται τον Αύγουστο από την Κοινότητα της Ανάφης και το Σύνδεσμο των Απανταχού Αναφαίων, με μεγάλη συμμετοχή και με έπαθλα για τους νικητές. Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων αυτών πραγματοποιείται υπαίθριο γλέντι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου της Χώρας, με ζωντανή μουσική, φαγητό, κρασί και χορό. - See more at: http://www.e-kyklades.gr/tourism/anafi_events?lang=el#sthash.KN3J8zdN.dpuf