"ΑΛΑΣΑΡΝΙΑ" - ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

Τα Αλασάρνια πραγματοποιούνται στην Καρδάμαινα κάθε χρόνο το καλοκαίρι. Στις εκδηλώσεις αυτές οργανώνονται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ποδηλατικοί αγώνες και σκακιστικοί αγώνες.

"ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ" - ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ

Την  πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου

"ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ" - ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

Πρώτο 15ήμερο Αυγούστου

"ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ" - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ

Η γιορτή του μελιού τον Αύγουστο

"ΓΙΟΡΤΗ ΟΥΖΟΥ" - ΚΕΦΑΛΟΣ

 

"ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ" - ΚΕΦΑΛΟΣ

Το πρώτο 15θήμερο του Αυγούστου

"ΔΙΚΑΙΑ"

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνονται στα δημοτικά διαμερίσματα Πυλίου και Ασφενδιού τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακούς χορούς, παρουσιάσεις νέων εκδόσεων, εκδηλώσεις για παιδιά και αθλητικούς αγώνες.

"ΗΡΑΚΛΕΙΑ"

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται στις περιοχές Αντιμάχειας, Καρδάμαινας και Κεφάλου, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και αφορούν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις φωτογραφίας.

"ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ"

ippokrateiakosΤα "Ιπποκράτεια" διοργανώνει ο Δήμος Κω από τον Ιούλιο έως το Σεπτέμβριο. Περιλαμβάνουν την απαγγελία του Ιπποκράτειου Όρκου, συναυλίες κλασσικής και ποικίλης μουσικής, θεατρικές παραστάσεις, αρχαίες τραγωδίες, εκθέσεις λαογραφικού υλικού, ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, ειδικές εκπαιδευτικές-ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά, ιστιοπλοϊκούς αγώνες

"ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ" - ΠΥΛΙ

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου